tirsdag 25. november 2008

Men i himmelens navn og alle verdens land og riker!


Vi mennesker er utrolig dumme! Ingen er orginaler! Ingenting er spesielt lenger. Vi legger oss opp i ting som er sinnsvakt ubetydelige og saa lurer paa om verden har gaatt fullstendig av hengslene om flyet vi skal ta er 3 timer forsinket! Hver glad du faar lov til aa fly i det hele tatt! Egentlig burde vi bare latt vaere alle sammen. Om kaffien din er litt bitter der du sitter paa ditt kalde kjoekken om morgenen skal du tenke over foelgende:
Naar du drikker kaffien din om morgenen ligger det en gutt i armene til storesoesteren sin i Afrika. Han holder paa aa doe fordi det gikk for langt tid fra han fikk vaeske i munnen. Han ble bare 3 aar gammel. I Sibir har det blitt skutt nok en tiger. Naa er det bare 499 av dem igjen i verden. Naboen har faatt seg en ny yacht. Den er bygget fra regnskogen. Ironisk nok kommer baaten til aa gaa paa grunn i Oslo fjorden fordi foereren var full. Alkohol er blitt til vann og flere ungdommer tar naa livet sitt etter et hoeyt alkoholforbruk over lengre tid. Samtidig vil et av de stoerste partiene i et av verdens rikeste land ha vin salg i dagligvare butikker. Hullet i ozonlaget har blitt til ozonflekken i hullet og likevel fins det mennesker som tar fly fra Stavanger til Kristiansand. Pizzavalg er plassert mellom kommunevalg og stortingsvalg paa viktighetskalaen og vi er helt desperate etter bensin.
Vi gaar fra bordet selv om det fortsatt er mat igjen paa tallerkenen. Vi sier vi er mette men egentlig likte vi det ikke. Samtidig doer en 16 aar gammel gutt av uttmattelse mens han leter etter mat til sine fire soestre. En kvinne blir steinet paa aapen gate av familien sin i Iran fordi hun forelsket seg i en kristen gutt. Du er sur fordi dattera di kom hjem to timer for sent.Vi varmer opp jorda med co2 og isbjoernen paa nordpolen vil ikkje ha nokon plass aa kvile seg lenger. Ei 8 aar gammal jente blir overlatt til seg sjoel paa gata i Bucharest fordi ingen av foreldra ville ha ho. Du faar ikkje sove fordi senga di er for hard. Du klager over at hagen er fullstendig overgrodd mens i Gambia er det vanskelig aa dyrke jorda dette aaret. Vi har uendelig med rent vann i springen hver eneste dag men likevel drikker vi vanvittige mengder av alt mulig annet. Nok et tre faller i Amazonas og der bodde den siste bestanden av en sjelden sort bier som ingen enda hadde oppdaget. Kjell Inge Roekke trengte en ny yacht.Om du sitter der paa kjoekkenet ditt og du egentlig ikke syns kaffien din var saa god denne morgenen, skal du vite at sjansene er store for at den kommer fra Brasil. Et land hvor det aa dyrke kaffi kan bli vanskelig om ikke saa lenge. Drikk opp og dra deg paa skolen!

Ikke oedelegg den! Det er langt mellom de gode planetene!-Ukjent-

Ingen kommentarer: